Detachering
ScreenDesign beschikt over een netwerk van internet-professionals die zijn gespecialiseerd in IT-consultancy, project management, interim management, webdesign, programmeren en ontwikkeling, database administrators en systeem- en netwerkbeheerders

Consultancy
ScreenDesign detacheert IT-consultants die uw bedrijf of instelling kunnen adviseren over elk facet van informatie technologie. Daar waar u specifieke know-how tekort komt kunnen wij u van dienst zijn met het evalueren en herontwerpen van uw geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Daarnaast kunnen onze consultants een waardevolle aanvulling zijn als sparring partner.

Project management
Onze projectmanagers kunnen voor kortere of voor langere tijd project teams aansturen bij het het ontwikkelen van nieuwe IT-trajecten of bij de herstucturering van bestaande bedrijfs-processen.

 

Interim management
Indien een van uw managers door omstandigheden tijdelijk niet beschikbaar is om bedrijfsprocessen aan te sturen, kan ScreenDesign voorzien in de detachering van tijdelijke interim managers.

Ontwikkelaars
ScreenDesign voorziet ook in de detachering van (freelance)internet-ontwikkelaars zoals functioneel ontwerpers, grafisch ontwerpers, interaction designers, php- en asp-programmeurs, database specialisten en Linux en Windows systeem en netwerkexperts.

Indien u op de hoogte wilt worden gehouden van ons detacherings-aanbod kunt u contact opnemen met
Christiaan Schipper, telefoon 020-6650135.