Webdesign
ScreenDesign heeft zich gespecialiseerd in alle aspecten van webdesign. Zowel de creatieve kant van het ontwerpproces, de conceptontwikkeling, het functionele ontwerp en het grafisch ontwerp als de technische kant zoals interaction design, programmeren en database management kunnen door ons worden ingevuld. Daarnaast kunnen wij na de oplevering van de website het volledige content management voor onze rekening nemen.

Internet applicaties
Ter uitbreiding of aanvulling van een basis-website ontwikkelt ScreenDesign allerlei internet applikcaties op maat. Of het nu gaat om een ordering systeem, een internet-winkel of een content management systeem, wij zorgen ervoor dat u daar geen omkijken naar heeft.

Medische publicaties
Sinds 1998 ontwikkelen wij naast internet applicaties ook publicaties en grafische ontwerpen voor traditionele media ten behoeve van verschillende uitgeverijen en educatieve instellingen.

Database Management
Aan de basis van een dynamische website staan altijd een of meerdere databases. Wij hebben ervaring met database management van alle bekende databases zoals MS SQL-server, mySQL, Oracle en Sybase. Indien nodig ontwikkelen wij ook andere databases op maat.

Platforms
ScreenDesign maakt bij de ontwikkeling van websites gebruik van verschillende platforms. De twee meestgebruikte platforms zijn:

LAMP / WAMP / MAMP
Linux besturingssysteem
Apache webserver
MySQL database server
PHP programeercode

WISA
Windows Server besturingssysteem
Internet Information Server
MS SQL-server of MS Access-database
ASP programeercode

Tridion Content Management Systeem